The Finds is ontstaan uit mijn verlangen naar het ontdekken van nieuwe, mooie plekken en het verzamelen van bijzondere vondsten voor het ultieme vakantiegevoel thuis.

One-of-a-kind places
Als personal interior shopper en travel inspirator deel ik graag de one of a kind places en one of a kind pieces die ik tegenkom. Daarmee bedoel ik bijvoorbeeld unieke logeeradressen. Plekken waar je je lekker en op je gemak voelt, waar je jezelf kan zijn en leuke mensen ontmoet. Waar je tot rust kan komen en geïnspireerd wordt. 

One-of-a-kind pieces
Vakanties  zijn er om te relaxen en nieuwe ervaringen op te doen. Maar je  eigen huis is de ultieme plek om te ontspannen en met elkaar te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Door een rijkdom aan rust te creëren met een verfijnd sfeerpalet en dierbare spullen ontstaat de ideale basis om te genieten en je weer helemaal op te kunnen laden. Mijn woonstijl noem ik bohemian chic. Een mix van een nonchalante island style met handgemaakte en natuurlijke materialen. 


Op markten, in kringloopwinkels, bij online boetiekjes, op reizen en bij een select groepje leveranciers vind ik de unieke items om het vakantiegevoel thuis te creëren.

Je vindt The Finds bij conceptstore Stijldepartment op IJburg. Daarnaast is een klein deel van de collectie te koop in de online shop.
Als personal interior shopper focus ik me op de ontdekking en ontwikkeling van jouw persoonlijke woonsmaak en haal ik je graag uit je comfort zone met enkele gewaagde keuzes.


Sonja van Welsenes

Contactgegevens:
telefoonnummer: 06-14517277
email: sonja@thefinds.nl
instagram: thefinds.nl


 
Foto