The Finds op zoek voor jou!

Op zoek naar eenheid in je woonstijl? Te weinig tijd om naar bijzondere accessoires te speuren? Al teveel in huis gehaald zonder resultaat? Met een duidelijk sfeerbeeld voor ogen, help ik met het creëren van een persoonlijk droomhuis. De personal interior shopping service is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar de finishing touch.

Doordat ik iedere dag The Finds-collectie uitbreid, weet ik waar ik moet zoeken en ben ik altijd op de hoogte van de laatste collecties van mijn favoriete leveranciers wereldwijd.

Voor elke ruimte ga ik op zoek naar
 een gebalanceerde mix aan producten van ver en dichtbij, oud en nieuw, zachte en ruwe materialen, kostbare en budget items. 

Werkwijze

Fase 1
Intake thuis om de huidige woonstijl in te schatten en te horen wat de wensen, verwachtingen, ideeën en het budget zijn. 

Fase 2
Creatie van een digitaal pakket met een moodboard van het toekomstige sfeerbeeld in een etnisch chique woonstijl. Bij het moodboard ontvang je 3 lijsten: een lijst met items die opgeruimd mogen worden. Een lijst met items die het, eventueel opgeknapt, goed zouden doen in de nieuwe woonstijl en een gedetailleerde shopping list met items inclusief prijzen die toegevoegd kunnen worden. Tot slot geef ik bruikbare tips voor eventueel nieuw kleur- en materiaalgebruik voor de wanden, vloer en raambekleding.

Fase 3
Het opruimen, recyclen, opknappen en eventueel schilderen houd je in eigen hand. Als alles gereed is, kom ik de uitgekozen items brengen en op de juiste plek zetten.

Tarieven
De personal shopping service kost € 295,- per ruimte (met een maximum van 40m2). Bij een aanschaf van producten met een minimale waarde van € 1500,-, ontvang je het bedrag van € 295,- in shopping tegoed retour en is de styling en shopping service gratis. 

Wil je meer weten over de personal shopping mogelijkheden of een afspraak maken, bel me dan op 06-14517277 of stuur een mail naar sonja@thefinds.nl