Samenstelling en onderhoudstips


Sieraden van The Finds zijn gemaakt van het duurzame materiaal messing en worden vervolgens 3 keer ondergedompeld in een bad van 18K goud. Deze kwaliteit heeft de technische naam; 3 micron. De combinatie van deze hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de sieraden lang mee gaan en hun kleur behouden. Veel vergulde sieraden hebben een laagje goud van slechts 1 micron waardoor ze snel verkleuren.
De bewerking van onze sieraden vindt plaats in ateliers in Frankrijk. Het proces van vergulden voldoet vanzelfsprekend aan de internationale mileuwetgeving en sociale normen. Samen met onze ateliers besteden wij de grootst mogelijk zorg aan de productie van onze sieraden.

Hier zijn enkele tips om  te zorgen dat je zo lang mogelijk kan stralen met je Finds:

  • Ondanks dat onze sieraden tegen een stootje kunnen; vermijd indien mogelijk contact met water, cosmetica, parfum en chemische producten. Het is raadzaam de sieraden pas om te doen nadat je make-up en parfum hebt aangebracht.
  • Onze sieraden vinden het fijn om af en toe even te rusten. Doe ze af voordat je gaat sporten, schoonmaken, douchen of gaat slapen.
  • Het kleine, stoffen zakje is de ideale partner van je sieraad. Het beschermt ze tegen licht en vocht. Berg de sieraden hierin op tijdens het slapen en wanneer je op reis gaat.
  • Tot slot, om de sieraden te reinigen, kun je het beste een droge doek gebruiken.